MODULSKORSTEN ISOLERAD 80mm

Specifikationer:

Innerdiameter: 80mm.

Ytterdiameter: 130mm.

Isolerade rökrör i rostfritt stål 80mm

Dessa isolerade väggkanaler i rostfritt stål 80mm används ofta som rökkanal för pelletskaminer. I samband med brandsäkerheten är det enligt boverket obligatoriskt att använda ett isolerat rökrör om skorstenen sträcker sig utanför det utrymme där kaminen är placerad, oftast pannrummet. Man behöver alltså en isolerad rökkanal när rökkanalen går genom en fasad eller ett tak. isolerade rökrör kan placeras utom synhåll, i motsats till en oisolerad kanal eller rökrör.

Kanaler av hög kvalitet

Våra högkvalitativa skorstensrör kommer från Italien där det ställs höga krav på produktion och kvalitet på kaminer, skorstensrör och andra delar. Rökrören är tillverkade av högkvalitativt och korrosionsbeständigt rostfritt stål 316L och är kvalitetsmärkt. Detta innebär att den isolerade skorstenen ska kunna motstå en temperatur på 600°C och en topptemperatur på 1000°C i minst 30 minuter.

Isoleringsgaranti

De isolerade skorstenarna är endast tillverkade av kvalitetsmaterial. Detta gör att vi kan garantera dig hög kvalitet och vi erbjuder 10 års tillverkargaranti (förutsatt att installationen har utförts enligt instruktionerna).

Modulskorsten isolerad 80mm

Underkategorier

Aktiva filter