MODULSKORSTEN ISOLERAD 350mm

Isolerade rökrör i rostfritt stål 350mm

De isolerade modulskorstenarna är gjorda av hög kvalité och korrosionsbeständigt rostfritt stål. Dessa isolerade kanaler på 350mm används i stor utsträckning som en kanal för öppen eld eller industriugn.

Du behöver en isolerad rökkanal om rökkanalen sträcker sig utanför rummet där kaminen finns vilket oftast är pannrummet. Med andra ord, om rökröret passerar genom en fasad eller tak, är du enligt boverket skyldig att använda ett isolerat rökrör. I motsats till en oisolerad eller rökrör är isolerade rökrör extra brandsäkra och kan därför placeras utom synhåll.

Kanaler av hög kvalitet

Våra isolerade skorstensrör är produkter från Italien av hög kvalitet. Det ställs därför höga krav på produktionen av rökgaskanaler och andra komponenter. Rökgasutloppet är tillverkat av rostfritt stål 316L och är försett med det obligatoriska kvalitetsmärket T600, EN1856-1, vilket är obligatoriskt enligt boverket. Detta kvalitetsmärke innebär att den isolerade modulskorstenen ska kunna motstå en temperatur på 600°C och en topptemperatur på 1000°C i minst 30 minuter.

Isoleringsgaranti

Tack vare en noggrann process av produkterna och användningen av högkvalitativa material kan vi garantera hög kvalitet på våra högkvalitativa isolerade skorstensrör. Detta gör att vi kan garantera dig hög kvalitet och vi erbjuder 10 års tillverkningsgaranti (förutsatt att installationen har utförts enligt instruktionerna).

Modulskorsten isolerad 350mm

Aktiva filter