MODULSKORSTEN ISOLERAD 140mm

Specifikationer:

Innerdiameter: 140mm

Ytterdiameter: 190mm

Isolerade rökrör i rostfritt stål 140mm

Med isolerade rökrör i rostfritt stål kan du med säkerhet föra rök från din vedkamin, öppna spis eller kolkamin utomhus. Enligt boverket är du skyldig att använda en isolerad skorsten om den ska gå genom taket eller fasaden för att säkerställa brandsäkerheten. Från kamin till tak eller vägg kan du använda en oisolerad kanal eller ett kaminrör. Med ett anslutningsstycke kan du ansluta den isolerade kanalen till den oisolerade.

Kanaler av hög kvalitet

Vi har höga kvalitetsstandarder för produktionen av isolerade skorstensrörAlla våra skorstensrör är tillverkade av korrosionsbeständigt rostfritt stål 316L. De isolerade kanalerna vi säljer har också det obligatoriska kvalitetsmärket T600, EN1856-1. Detta innebär att de klarar en temperatur på 600°C och en topptemperatur på 1000°C i minst 30 minuter.

Isoleringsgaranti

Våra produkter är gjorda av högkvalitativa material och uppfyller kvalitetskraven. Detta gör att vi kan garantera dig hög kvalitet och vi erbjuder 10 års tillverkningsgaranti (förutsatt att installationen har utförts enligt instruktionerna).

Modulskorsten isolerad 140mm

Aktiva filter