MODULSKORSTEN ISOLERAD 130mm

Specifikationer:

Innerdiameter: 130mm

Ytterdiameter: 180mm

Isolerade rökrör i rostfritt stål 130mm

Dessa isolerade rökrör kommer att behövas om skorstenen sträcker sig utanför det utrymme där kaminen är placerad, oftast pannrummetOm du vill ansluta kaminen i ditt vardagsrum och rökkanalen går genom en fasad eller ett tak ska även dessa användas. Isolerade kanaler är extra brandsäkra. I pannrummet räcker det med ett oisolerat rökrör eller ett kaminrör, då ansluts den isolerade kanalen till den oisolerade med hjälp av ett anslutningsstycke.

Kanaler av hög kvalitet

Rökkanaler i vårt sortiment är tillverkade av hög kvalitet och korrosionsbeständigt rostfritt stål. De isolerade väggkanaler som finns tillverkas i Italien och har det obligatoriska kvalitetsmärket T600. Detta innebär att den klarar en temperatur på 600°C och en topptemperatur på 1000°C i minst 30 minuter.

Isoleringsgaranti

Genom att använda högkvalitativa material och en grundlig produktionsprocess kan vi garantera den höga kvaliteten på våra isolerade skorstensrör. Detta leder till att vi tillhandahåller 10 års garanti på våra rökrör (förutsatt att installationen har utförts enligt instruktionerna).

Modulskorsten isolerad 130mm

Underkategorier

Aktiva filter