MODULSKORSTEN ISOLERAD 100mm

Specifikationer:

Innerdiameter: 100mm

Ytterdiameter: 150mm

Isolerade rökrör i rostfritt stål 100mm

Dessa isolerade väggkanaler i rostfritt stål 100mm används ofta som rökkanal för pelletskaminer. Enligt boverket är man skyldig att använda en isolerad rökkanal när det går genom en fasad eller ett tak. Dessa rökkanaler är isolerade vilket medför att de är extra brandsäkra. Man kan därför med säkerhet placera en isolerad kanal utom synhåll, antingen i väggen eller taket. I ditt vardagsrum kan du använda en oisolerad modulskorsten eller ett kaminrör. Du kan ansluta den isolerade kanalen till den oisolerade kanalen med ett anslutningsstycke.

Om du ska komma igång med att ansluta ett isolerat rökrör själv, bör ett anslutningsstycke från oisolerat till isolerat (EW-DW) eller flexibelt till isolerat (FLEX-DW) verkligen finnas till hands.

Kanaler av hög kvalitet

Våra rökkanaler är kvalitetsprodukter från Italien och uppfyller de högsta kvalitetskraven. Rökrören är tillverkade av hög kvalitet och korrosionsbeständigt rostfritt stål och har det obligatoriska T600, EN1856-1 kvalitetsmärket. Kvalitetsmärket T600 visar att den isolerade skorstenen klarar en temperatur på 600°C och en topptemperatur på 1000°C i minst 30 minuter.

Isoleringsgaranti

De isolerade skorstenarna är endast tillverkade av kvalitetsmaterial. Detta gör att vi kan garantera dig hög kvalitet och vi erbjuder 10 års tillverkargaranti (förutsatt att installationen har utförts enligt instruktionerna).

Modulskorsten 100mm isolerad

Underkategorier

Aktiva filter