Modulskorsten, isolerad

Informatie

Modulskorsten, isolerad

Dessa isolerade modulskorstenar är tillverkade av högkvalitativt korrosionsbeständigt rostfritt stål 316L.

Kvalitet

Modulskortstenarna som vi säljer är tillverkade i Italien. De följer internationella höga krav på modulskorstenarna. De är tillverkade av syrafast 316L rostfritt stål och har de obligatoriska T600 och EN1856-1 märkningarna. Distan...

Dessa isolerade modulskorstenar är tillverkade av högkvalitativt korrosionsbeständigt rostfritt stål 316L.

Kvalitet

Modulskortstenarna som vi säljer är tillverkade i Italien. De följer internationella höga krav på modulskorstenarna. De är tillverkade av syrafast 316L rostfritt stål och har de obligatoriska T600 och EN1856-1 märkningarna. Distansen till brännbart material är 65mm.

T600-märkningen krävs enligt den senaste byggnormen (2012). Detta innebär att det isolerade rökröret bör klara av en temperatur på 600°C och en topptemperatur av 1000°C i minst 30 minuter.

Garanti

Vi ger 10 års garanti på våra isolerade modulskorstenar under förutsättning att de installeras på rätt sätt och har TÜV (CE) märke.

De isolerade rökrören finns med diameterinnermåtten: 80, 100, 120, 130, 140, 150, 160, 180, 200, 250 och 300mm.

Kom ihåg att beställa alla nödvändiga klämband och övriga tillbehör för installationen.

Kontakta oss gärna via mejl eller telefon för mer information.

Mer

Modulskorsten, isolerad Det finns 406 produkter.

Underkategorier

 • MODULSKORSTEN ISOLERAD...

  Specifikationer:

  Innerdiameter: 80mm

  Ytterdiameter: 130mm

  Dubbelisolerade rökrör i rostfritt stål Ø80mm

  Dessa dubbelisolerade väggkanaler i rostfritt stål Ø80mm används ofta som rökkanal för pelletskaminer. I samband med brandsäkerheten är det enligt boverket obligatoriskt att använda ett dubbelisolerat rökrör om skorstenen sträcker sig utanför det utrymme där kaminen är placerad, oftast pannrummet. Man behöver alltså en dubbelisolerad rökkanal när rökkanalen går genom en fasad eller ett tak. Dubbelisolerade rökrör kan placeras utom synhåll, i motsats till en enkelisolerad kanal eller tjockväggig rökrör.

  Kanaler av hög kvalitet

  Våra högkvalitativa skorstensrör kommer från Italien där det ställs höga krav på produktion och kvalitet på kaminer, skorstensrör och andra delar. Rökrören är tillverkade av högkvalitativt och korrosionsbeständigt rostfritt stål 316L och är kvalitetsmärkt. Detta innebär att den dubbelisolerade skorstenen ska kunna motstå en temperatur på 600°C och en topptemperatur på 1000°C i minst 30 minuter.

  Dubbelisoleringsgaranti

  De dubbelisolerade skorstenarna är endast tillverkade av kvalitetsmaterial. Detta gör att vi kan garantera dig hög kvalitet och vi erbjuder 10 års tillverkargaranti (förutsatt att installationen har utförts enligt instruktionerna).

 • MODULSKORSTEN ISOLERAD...

  Specifikationer:

  Innerdiameter: 100mm

  Ytterdiameter: 150mm

  Dubbelisolerade rökrör i rostfritt stål Ø100mm

  Dessa dubbelisolerade väggkanaler i rostfritt stål Ø100mm används ofta som rökkanal för pelletskaminer. Enligt boverket är man skyldig att använda en dubbelisolerad rökkanal när det går genom en fasad eller ett tak. Dessa rökkanaler är isolerade vilket medför att de är extra brandsäkra. Man kan därför med säkerhet placera en dubbelisolerad kanal utom synhåll, antingen i väggen eller taket. I ditt vardagsrum kan du använda en enkelisolerad modulskorsten eller ett kaminrör. Du kan ansluta den dubbelisolerade kanalen till den enkelisolerade kanalen med ett anslutningsstycke.

  Om du ska komma igång med att ansluta ett dubbelisolerat rökrör själv, bör ett anslutningsstycke från enkelisolerat till dubbelisolerat (EW-DW) eller flexibelt till dubbelisolerat (FLEX-DW) verkligen finnas till hands.

  Kanaler av hög kvalitet

  Våra rökkanaler är kvalitetsprodukter från Italien och uppfyller de högsta kvalitetskraven. Rökrören är tillverkade av hög kvalitet och korrosionsbeständigt rostfritt stål och har det obligatoriska T600, EN1856-1 kvalitetsmärket. Kvalitetsmärket T600 visar att den dubbelisolerade skorstenen klarar en temperatur på 600°C och en topptemperatur på 1000°C i minst 30 minuter.

  Dubbelisoleringsgaranti

  De dubbelisolerade skorstenarna är endast tillverkade av kvalitetsmaterial. Detta gör att vi kan garantera dig hög kvalitet och vi erbjuder 10 års tillverkargaranti (förutsatt att installationen har utförts enligt instruktionerna).

 • MODULSKORSTEN ISOLERAD...

  Specifikationer: 

  Innerdiameter: 120mm

  Ytterdiameter: 170mm

  Dubbelisolerade rökrör i rostfritt stål Ø120mm

  Använd en enkelisolerad rökkanal eller kaminrör från kaminen till taket eller väggen i pannrummet. Utanför pannrummet behövs dessa dubbelisolerade rökrör. Om rökkanalen kommer att gå genom en fasad eller ett tak används även då dessa kanaler. Detta är mycket viktigt i samband med brandsäkerhet och är obligatoriskt enligt boverket.

  Kanaler av hög kvalitet

  Alla våra dubbelisolerade skorstensrör är kvalitetsprodukter från Italien och uppfyller de högsta kvalitetskraven från boverket. Rökrören är tillverkade av högkvalitativt och korrosionsbeständigt rostfritt stål 316L. Dessutom har våra dubbelisolerade produkter de obligatoriska kvalitetsmärkena: T600 och EN1856-1, vilket innebär att de klarar en temperatur på 600°C och en topptemperatur på 1000°C i minst 30 minuter.

  Dubbelisoleringsgaranti

  Tack vare en noggrann produktionsprocess och användningen av material av högsta kvalité kan vi garantera dig hög standard. Därför tillhandahåller vi 10 års tillverkargaranti på våra dubbelisolerade skorstensrör (förutsatt att installationen har utförts enligt instruktionerna).

 • MODULSKORSTEN ISOLERAD...

  Specifikationer:

  Innerdiameter: 130mm

  Ytterdiameter: 180mm

  Dubbelisolerade rökrör i rostfritt stål Ø130mm

  Dessa dubbelisolerade rökrör kommer att behövas om skorstenen sträcker sig utanför det utrymme där kaminen är placerad, oftast pannrummetOm du vill ansluta kaminen i ditt vardagsrum och rökkanalen går genom en fasad eller ett tak ska även dessa användas. Dubbelisolerade kanaler är extra brandsäkra. I pannrummet räcker det med ett enkelisolerat rökrör eller ett kaminrör, då ansluts den dubbelisolerade kanalen till den enkelisolerade med hjälp av ett anslutningsstycke.

  Kanaler av hög kvalitet

  Rökkanaler i vårt sortiment är tillverkade av hög kvalitet och korrosionsbeständigt rostfritt stål. De dubbelisolerade väggkanaler som finns tillverkas i Italien och har det obligatoriska kvalitetsmärket T600. Detta innebär att den klarar en temperatur på 600°C och en topptemperatur på 1000°C i minst 30 minuter.

  Dubbelisoleringsgaranti

  Genom att använda högkvalitativa material och en grundlig produktionsprocess kan vi garantera den höga kvaliteten på våra dubbelisolerade skorstensrör. Detta leder till att vi tillhandahåller 10 års garanti på våra rökrör (förutsatt att installationen har utförts enligt instruktionerna).

 • MODULSKORSTEN ISOLERAD...

  Specifikationer:

  Innerdiameter: 140mm

  Ytterdiameter: 190mm

  Dubbelisolerade rökrör i rostfritt stål Ø140mm

  Med dubbelisolerade rökrör i rostfritt stål kan du med säkerhet föra rök från din vedkamin, öppna spis eller kolkamin utomhus. Enligt boverket är du skyldig att använda en dubbelisolerad skorsten om den ska gå genom taket eller fasaden för att säkerställa brandsäkerheten. Från kamin till tak eller vägg kan du använda en enkelisolerad kanal eller ett kaminrör. Med ett anslutningsstycke kan du ansluta den dubbelisolerade kanalen till den enkelisolerade.

  Kanaler av hög kvalitet

  Vi har höga kvalitetsstandarder för produktionen av dubbelisolerade skorstensrörAlla våra skorstensrör är tillverkade av korrosionsbeständigt rostfritt stål 316L. De dubbelisolerade kanalerna vi säljer har också det obligatoriska kvalitetsmärket T600, EN1856-1. Detta innebär att de klarar en temperatur på 600°C och en topptemperatur på 1000°C i minst 30 minuter.

  Dubbelisoleringsgaranti

  Våra produkter är gjorda av högkvalitativa material och uppfyller kvalitetskraven. Detta gör att vi kan garantera dig hög kvalitet och vi erbjuder 10 års tillverkningsgaranti (förutsatt att installationen har utförts enligt instruktionerna).

 • MODULSKORSTEN ISOLERAD...

  Specifikationer:

  Innerdiameter: 150mm

  Ytterdiameter: 200mm

  Dubbelisolerade rökrör i rostfritt stål Ø150mm

  Enligt boverket är det obligatoriskt att använda ett dubbelisolerat rökrör när rökkanalen går genom tak eller fasad. Detta för att säkerställa brandsäkerhetenEn dubbelisolerad rökkanal är brandsäker och kan därför också placeras utom synhåll (i väggen eller i taket). För pannrummet, från kamin till tak, räcker det med en enkelisolerad kanal vägg eller ett kaminrör.

  Kanaler av hög kvalitet

  Alla våra dubbelisolerade kanaler är tillverkade av rostfritt stål. Rökrören är försedda med alla obligatoriska kvalitetsmärken, inklusive: T600, EN1856-1, vilket innebär att de har genomgått omfattande tester för säkerhetenKvalitetsmärket T600 innebär att det dubbelisolerade rökröret klarar en temperatur på 600°C och en topptemperatur på 1000°C i minst 30 minuter.

  Dubbelisoleringsgaranti

  Genom att använda material av hög kvalitet och en noggrann process av produktionen kan vi garantera högkvalitativa rökkanaler. Detta gör att vi erbjuder 10 års tillverkningsgaranti (förutsatt att installationen har utförts enligt instruktionerna).

 • MODULSKORSTEN ISOLERAD...

  Specifikationer:

  Innerdiameter: 160mm

  Ytterdiameter: 210mm

  Dubbelisolerade rökrör i rostfritt stål Ø160mm

  Enligt boverket behöver du en dubbelisolerad rökkanal när rökröret går genom ett tak eller en fasad. Dubbelisolerade rökkanaler är extra brandsäkra och man kan därför placera dem utom synhåll och ändå vara lugn. För pannrummet, från kamin till tak, räcker det med en enkelisolerad kanal eller ett kaminrör.

  Rökkanaler av hög kvalitet

  Våra rökkanaler är italienska kvalitetsprodukter. Vi sätter höga krav på tillverkningenAlla våra dubbelisolerade kanaler är försedda med det obligatoriska kvalitetsmärket T600, EN1856-1, vilket innebär att den dubbelisolerade skorstenen klarar en temperatur på 600°C och en topptemperatur på 1000°C i minst 30 minuter.

  Dubbelisoleringsgaranti

  De dubbelisolerade skorstenarna är endast tillverkade av kvalitetsmaterial. Detta gör att vi kan garantera dig hög kvalitet och vi erbjuder 10 års tillverkargaranti (förutsatt att installationen har utförts enligt instruktionerna).

 • MODULSKORSTEN ISOLERAD...

  Specifikationer:

  Innerdiameter: 180mm

  Ytterdiameter: 230mm

  Dubbelisolerade rökrör i rostfritt stål Ø180mm

  Alla våra dubbelisolerade skorstensrör är tillverkade av korrosionsbeständigt rostfritt stål 316L och har kvalitetsmärket TÜV (CE). Enligt boverket är det obligatoriskt att använda en dubbelisolerad rökkanal så snart rökkanalen passerar genom en fasad eller ett tak. En dubbelisolerad rökkanal kan med säkerhet placeras utom synhåll (i tak eller vägg). Du kan använda ett enkelisolerat rökrör eller kaminrör i pannrummet. Med ett anslutningsstycke kan du ansluta den dubbelisolerade delen till den enkelisolerade.

  Kanaler av hög kvalitet

  Våra kvalitetsprodukter produceras i Italien. Vi sätter höga krav på produktionen av rökgaskanaler och andra komponenter. Alla dubbelisolerade kanaler är därför försedda med den obligatoriska kvalitetsmärket T600, EN1856-1 och TÜV (CE).

  Dubbelisoleringsgaranti

  Den höga standarden på tillverkningen gör att vi erbjuder 10 års tillverkargaranti på dubbelisolerade skorstensrör (förutsatt att installationen har utförts enligt instruktionerna).

 • MODULSKORSTEN ISOLERAD...

  Specifikationer:

  Innerdiameter: 200mm

  Ytterdiameter: 250mm

  Dubbelisolerade rökrör i rostfritt stål Ø200mm

  Enligt boverket ska det användas en dubbelisolerad rökkanal så snart rökkanalen passerar genom en fasad eller ett tak. En dubbelisolerad kanal kan placeras säkert utom synhåll (i väggen eller i taket). För pannrummet kan du använda en enkelisolerad kanal eller ett kaminrör. Du kan ansluta ett dubbelisolerat skorstensrör till det enkelisolerade rökröret med ett anslutningsstycke.

  Kanaler av hög kvalitet

  Våra skorstensrör produceras i Italien. Det ställs höga krav på kvaliteten på  skorstensrören och de andra komponenterna. Delarna är gjorda av korrosionsbeständigt rostfritt stål 316L och innehåller det obligatoriska kvalitetsmärket T600, EN1856-1.

  Dubbelisoleringsgaranti

  Genom att använda material med hög kvalité och en noggrann process av produktionen kan vi garantera den höga kvaliteten på våra dubbelisolerade skorstensrör. Detta gör att vi kan garantera dig hög kvalitet och erbjuder 10 års tillverkningsgaranti (förutsatt att installationen har utförts enligt instruktionerna).

 • MODULSKORSTEN ISOLERAD...

  Specifikationer:

  Innerdiameter: 250mm

  Ytterdiameter: 300mm

  Dubbelisolerat rökrör i rostfritt stål Ø250mm

  Dessa dubbelisolerade rökrör i rostfritt stål Ø250mm används ofta för en öppen spis eller industriugn för att säkerställa att få ut röken på ett säkert sätt. Enligt boverket är man skyldig att använda en dubbelisolerad rökkanal så snart rökkanalen passerar genom ett tak eller en fasad.

  Kanaler av hög kvalitet

  Den dubbelisolerade kanalen är gjord av hög kvalité och korrosionsbeständigt rostfritt stål 316L och har det obligatoriska kvalitetsmärket T600, EN1856-1. Kvalitetsmärket är enligt boverket obligatorisktDetta kvalitetsmärke innebär att den dubbelisolerade skorstenen ska kunna klara en temperatur på 600°C och en topptemperatur på 1000°C i minst 30 minuter.

  Dubbel väggkanalgaranti

  Genom att använda material av hög kvalité och en noggrann process av produktionen kan vi garantera rökkanaler av hög kvalité. Detta gör att vi kan erbjuda 10 års tillverkningsgaranti (förutsatt att installationen har utförts enligt instruktionerna).

 • MODULSKORSTEN ISOLERAD...

  Specifikationer:

  Innerdiameter: 300mm

  Ytterdiameter: 350mm

  Dubbelisolerade rökrör i rostfritt stål Ø300mm

  Dessa dubbelisolerade rökrör Ø300mm i rostfritt stål används ofta som en kanal för en öppen eld eller industriugn. Enligt boverket är det obligatoriskt för att säkerställa brandsäkerheten att installera dubbelisolerade kanaler när din skorsten går genom taket eller fasaden.

  Kanaler av hög kvalitet

  Eftersom det är viktigt att rökkanalerna uppfyller de högst ställda kraven, är våra dubbelisolerade modulskorstenar tillverkade av högkvalitativt och korrosionsbeständigt rostfritt stål 316L. Våra dubbelisolerade väggkanaler är också försedda med det obligatoriska kvalitetsmärket T600, EN1856-1. En dubbelisolerad kanal med detta kvalitetsmärke tål en temperatur på 600°C i minst 30 minuter med en topptemperatur på 1000°C.

  Dubbelisoleringsgaranti

  Genom att använda högkvalitativa material och en noggrann tillverkningsprocess kan vi garantera dig högkvalitativa dubbelisolerade skorstensrör. Det är därför vi kan ge 10 års tillverkargaranti (förutsatt att installationen har utförts enligt instruktionerna).

 • MODULSKORSTEN ISOLERAD...

  Dubbelisolerade rökrör i rostfritt stål Ø350mm

  De dubbelisolerade modulskorstenarna är gjorda av hög kvalité och korrosionsbeständigt rostfritt stål. Dessa dubbelisolerade kanaler på Ø350mm används i stor utsträckning som en kanal för öppen eld eller industriugn.

  Du behöver en dubbelisolerad rökkanal om rökkanalen sträcker sig utanför rummet där kaminen finns vilket oftast är pannrummet. Med andra ord, om rökröret passerar genom en fasad eller tak, är du enligt boverket skyldig att använda ett dubbelisolerat rökrör. I motsats till en enkelisolerad eller tjockväggig modulskorsten är dubbelisolerade rökrör extra brandsäkra och kan därför placeras utom synhåll.

  Kanaler av hög kvalitet

  Våra dubbelisolerade skorstensrör är produkter från Italien av hög kvalitet. Det ställs därför höga krav på produktionen av rökgaskanaler och andra komponenter. Rökgasutloppet är tillverkat av rostfritt stål 316L och är försett med det obligatoriska kvalitetsmärket T600, EN1856-1, vilket är obligatoriskt enligt boverket. Detta kvalitetsmärke innebär att den dubbelisolerade modulskorstenen ska kunna motstå en temperatur på 600°C och en topptemperatur på 1000°C i minst 30 minuter.

  Dubbelisoleringsgaranti

  Tack vare en noggrann process av produkterna och användningen av högkvalitativa material kan vi garantera hög kvalitet på våra högkvalitativa dubbelisolerade skorstensrör. Detta gör att vi kan garantera dig hög kvalitet och vi erbjuder 10 års tillverkningsgaranti (förutsatt att installationen har utförts enligt instruktionerna).

per sida
Visar 1 - 30 av 406 artiklar
Visar 1 - 30 av 406 artiklar