Modulskorsten, isolerad

Informatie

Modulskorsten, isolerad

Denna isolerade modulskorsten är av hög kvalitet och tillverkad av korrosionsbeständigt rostfritt stål 316L.

Kvalitet

Modulskorstenen som vi säljer är tillverkade i Kroatien. De följer internationella höga krav på modulskorstenarna. De är tillverkade av syrafast 316L rostfritt stål och har den obligatoriska T600, EN1856-1 märkningen. Distans t...

Denna isolerade modulskorsten är av hög kvalitet och tillverkad av korrosionsbeständigt rostfritt stål 316L.

Kvalitet

Modulskorstenen som vi säljer är tillverkade i Kroatien. De följer internationella höga krav på modulskorstenarna. De är tillverkade av syrafast 316L rostfritt stål och har den obligatoriska T600, EN1856-1 märkningen. Distans till brändbart material är 65 mm.

T600 etiketten krävs enligt den senaste byggnormen (2012). Detta innebär att det isolerade röret bör klara av en temperatur på 600 ° grader och en topptemperatur av 1000 ° grader i minst 30 minuter

Garanti                                                                           

Vi ger 10 års garanti på våra isolerade modulskorstenar under förutsättning att de installeras på rätt sätt och har TÜV (CE) märke.

De isolerade rören finns med innermått: 80, 100, 120, 130, 150, 180, 200, 250 och 300mm.

Kontakta oss gärna för mer information.

Kom ihåg att beställa nödvändiga klämband och övriga tillbehör för installation.

Mer

Modulskorsten, isolerad Det finns 460 produkter.

Underkategorier

 • MODULSKORSTEN 80mm...

  Skorsten typgodkänd!  Ø80-130 mm

  Dubbelväggigt rökrör i rostfritt stål 80 mm

  Denna dubbla väggkanal i rostfritt stål 80 mm används ofta som rökkanal för pelletsspisen och potten. I samband med brandsäkerhet är det enligt boverket obligatoriskt att använda ett dubbelväggigt rökrör om din skorsten sträcker sig utanför det utrymme där kaminen är placerad oftast pannrummet. Man behöver alltså en dubbelväggig rökkanal när rökkanalen går genom en fasad eller ett tak. Dubbelväggiga rökrör är isolerade och kan därför också placeras utom synhåll, i motsats till en enväggig eller tjockväggig rökrör.

  Kanaler av hög kvalitet

  Våra högkvalitativa skorstensrör kommer från Italien där det ställs höga krav på produktion och kvalitet på kaminer, skorstensrör och andra delar. Rökrören är tillverkade av högkvalitativt och korrosionsbeständigt rostfritt stål 316L och är kvalitetsmärkt. Detta innebär att den dubbelväggiga skorstenen ska kunna motstå en temperatur på 600 ° grader och en topptemperatur på 1000 ° grader i minst 30 minuter.

  Dubbel väggkanalgaranti

  De dubbelväggiga skorstenarna är endast tillverkade av kvalitetsmaterial. Detta gör att vi kan garantera dig hög kvalitet och vi erbjuder 10 års tillverkargaranti på ditt 160 mm dubbelväggiga rökrör (förutsatt att installationen har utförts enligt instruktionerna).

 • MODULSKORSTEN 100mm...

  Skorsten typgodkänd!  Ø100-150 mm 

  Rostfritt stål dubbelväggsrör 100 mm

  Enligt boverket är man skyldig att använda en dubbelväggig rökkanal när det går genom en fasad elller ett tak. Dessa dubbelsidiga rökkanaler är isolerade vilket medför att de är extra brandsäkra. Man kan därför med säkerhet placera en dubbelväggig kanal inom synhåll, antingen i väggen eller taket. I ditt vardagsrum kan du använda en enväggig skorsten eller ett spisrör. Du kan ansluta den dubbla väggen till denna med ett anslutningsstycke.

  Om du ska komma igång med att ansluta ett dubbelväggigt rökrör själv, bör ett anslutningsstycke från enkelväggigt till dubbelväggigt (EW-DW) eller flexibelt till dubbelväggigt (FLEX-DW) verkligen finnas till hands.

  Kanaler av hög kvalitet

  Våra rökkanaler är kvalitetsprodukter från Italien och uppfyller de högsta kvalitetskraven. Rökgångarna är tillverkade av hög kvalitet och korrosionsbeständigt rostfritt stål och har den obligatoriska T600, EN1856-1 kvalitetsmärke. Kvalitetsmärket T600 visar att den dubbelväggiga skorstenen klarar en temperatur på 600 ° och en topptemperatur på 1000 ° i minst 30 minuter.

  Dubbel väggkanalgaranti

  De dubbelväggiga skorstenarna är endast tillverkade av kvalitetsmaterial. Detta gör att vi kan garantera dig hög kvalitet och vi erbjuder 10 års tillverkargaranti på ditt 160 mm dubbelväggiga rökrör (förutsatt att installationen har utförts enligt instruktionerna).

 • MODULSKORSTEN 120mm...

  Skorsten typgodkänd!  Ø120-170 mm

  Dubbelväggigt rökrör i rostfritt stål 120 mm

  Använd en enväggig rökkanal eller spisrör från kaminen till taket eller väggen i pannrummet. Utanför pannrummet behövs ett dubbelväggigt rökrör. Om rökkanalen kommer att gå genom en fasad eller ett tak används en dubbelväggig skorsten. Detta är mycket viktigt i samband med brandsäkerhet och är obligatoriskt enligt boverket.

  Kanaler av hög kvalitet

  Alla våra dubbelväggiga skorstensrör är kvalitetsprodukter från Italien och uppfyller de högsta kvalitetskraven från boverket. Rökrören är tillverkade av högkvalitativt och korrosionsbeständigt rostfritt stål 316L. Dessutom har våra delar de obligatoriska kvalitetsmärkena: T600 och EN1856-1, vilket innebär att den dubbelväggiga skorstenen klarar en temperatur på 600 ° och en topptemperatur på 1000 ° i minst 30 minuter.

  Dubbel väggkanalgaranti

  Tack vare en noggrann produktionsprocess och användningen av material av högsta kvalité kan vi garantera dig hög standard. Därför använder vi 10 års tillverkargaranti på våra dubbelväggiga skorstensrör (förutsatt att installationen har utförts enligt instruktionerna).

 • MODULSKORSTEN 130mm...

  Skorsten typgodkänd!  Ø130-180 mm

  Dubbelväggsrör i rostfritt stål, 130 mm

  Du kommer att behöva en dubbelväggig modulskorsten om din skorsten sträcker sig utanför det utrymme där kaminen är placerad, oftast pannrummetOm du vill ansluta kaminen i ditt vardagsrum och rökkanalen går genom en fasad eller ett tak ska du använda ett dubbelväggigt rökrör. Dubbelväggiga kanaler är isolerade vilket innefattar att de också är extra brandsäkra. En enväggig skorsten eller ett spisrör är tillräckligt för pannrummet. Du ansluter den dubbelväggiga skorstenen till denna med en anslutningsdel.

  Kanaler av hög kvalitet

  De rökkanaler i vårt sortiment är tillverkade av hög kvalitet och korrosionsbeständigt rostfritt stål. De dubbla väggkanaler som finns tillverkas i Italien och har det obligatoriska kvalitetsmärket T600. Detta innebär att den dubbelväggiga skorstenen klarar en temperatur på 600 ° grader och en topptemperatur på 1000 ° grader i minst 30 minuter.

  Dubbel väggkanalgaranti

  Genom att använda högkvalitativa material och en grundlig produktionsprocess kan vi garantera den höga kvaliteten på våra dubbelväggiga skorstensrör.

 • MODULSKORSTEN 140mm...

  Skorsten typgodkänd! Ø140-190 mm 

  Dubbelväggsrör i rostfritt stål, 140 mm

  Med dubbla väggar i rostfritt stål kan du med säkerhet få rök från din vedspis, öppen spis eller kolspis ute. Enligt boverket är du skyldig att använda en dubbelväggig skorsten när din skorsten går genom taket eller fasaden för att säkerställa brandsäkerheten. Från spis till tak eller vägg kan du använda en enda väggkanal eller ett spisrör. Med ett anslutningsstycke kan du ansluta den dubbelväggiga skorstenen till denna.

  Kanaler av hög kvalitet

  Vi har höga kvalitetsstandarder för produktionen av dubbelväggiga skorstensrörAlla våra skorstensrör är tillverkade av korrosionsbeständigt rostfritt stål 316L. Materialen på denna sida har också det obligatoriska kvalitetsmärket T600, EN1856-1. Detta innebär att den dubbelväggiga skorstenen klarar en temperatur på 600 ° grader och en topptemperatur på 1000 ° grader i minst 30 minuter.

  Dubbel väggkanalgaranti

  Våra produkter är gjorda av högkvalitativa material och uppfyller kvalitetskraven.

 • MODULSKORSTEN 150mm...

  Skorsten typgodkänd!  Ø150-200 mm

  Dubbelväggsrör i rostfritt stål 150 mm

  Enligt boverket är det obligatoriskt att använda ett dubbelväggigt rostfritt stålrörsrör när rökkanalen går genom taket eller fasaden. Detta för att säkerställa brandsäkerhetenEn dubbelväggig rökkanal är brandsäker och kan därför också placeras utom synhåll (i väggen eller i taket). För pannrummet, från spis till tak, räcker det med en vägg eller en spisrör.

  Kanaler av hög kvalitet

  Alla våra dubbelväggiga kanaler är gjorda av rostfritt stål. Rökrören är försedda med alla obligatoriska kvalitetsmärken, inklusive: T600, EN1856-1, vilket innebär att dessa har genomgått omfattande tester för säkerhetenKvalitetsmärket T600 innebär att den dubbelväggiga skorstenen klarar en temperatur på 600 ° och en topptemperatur på 1000 ° i minst 30 minuter.

  Dubbel väggkanalgaranti

  Genom att använda material av hög kvalitet och en noggrann process av produktionen kan vi garantera högkvalitativa rökkanaler.

 • MODULSKORSTEN 160mm...

  Skorsten typgodkänd! Ø160-210 mm 

  Enligt boverket behöver du en dubbelväggig rökkanal när rökröret går genom ett tak eller en fasad. Dubbelväggiga rökkanaler är extra brandsäkra och man kan därför placera dem utom synhåll och ändå vara lugn. För pannrummet, från spis till tak, räcker det med en vägg eller ett spisrör.

  Rökkanaler av hög kvalitet

  Våra rökkanaler är italienska kvalitetsprodukter. Vi sätter höga krav på tillverkning av skorstensrör, anslutningsdelar och andra delar. Alla våra dubbelväggiga kanaler är försedda med det obligatoriska kvalitetsmärket T600, EN1856-1, vilket innebär att den dubbelväggiga skorstenen klarar en temperatur på 600 ° grader och en topptemperatur på 1000 ° grader i minst 30 minuter.

  Dubbel väggkanalgaranti

  De dubbelväggiga skorstenarna är endast tillverkade av kvalitetsmaterial. Detta gör att vi kan garantera dig hög kvalitet och vi erbjuder 10 års tillverkargaranti på ditt 160 mm dubbelväggiga rökrör (förutsatt att installationen har utförts enligt instruktionerna).

 • MODULSKORSTEN 180mm...

  Skorsten typgodkänd!  Ø180-230 mm

  Dubbelväggigt rökrör i rostfritt stål 180 mm

  Alla våra dubbelväggiga isolerade skorstensrör är tillverkade av korrosionsbeständigt rostfritt stål 316L och har kvalitetsmärket TÜV (CE). Enligt boverket ska du använda en dubbelväggig rökkanal så snart rökkanalen passerar genom en fasad eller ett tak. En dubbelväggig rökkanal är extra isolerad och kan därför med säkerhet placeras utom synhåll (i tak eller vägg). Du kan använda en enväggig rökrör eller spisrör för pannrummet. Med ett anslutningsstycke kan du ansluta den dubbelväggiga skorstenen 180 mm till denna.

  Kanaler av hög kvalitet

  Våra kvalitetsprodukter produceras i Italien, landet för spisindustrin. Vi sätter höga krav på produktion av rökgaskanaler och andra komponenter. Alla dubbelväggiga kanaler är därför försedda med den obligatoriska kvalitetsmärket T600, EN1856-1 och TÜV (CE).

  Dubbel väggkanalgaranti

  Vi erbjuder 10 års tillverkargaranti på din dubbelväggiga skorstensrör (förutsatt att installationen har utförts enligt instruktionerna).

 • MODULSKORSTEN 200mm...

  Skorsten typgodkänd!  Ø200-250 mm

  Rostfritt stål dubbelväggigt rökrör 200 mm

  Enligt boverket ska du använda en dubbelväggig rökkanal så snart rökröret passerar genom en fasad eller ett tak. En dubbelväggskanal är extra isolerad och kan därför placeras säkert utom synhåll (i väggen eller i taket). För pannrummet kan du använda en enväggig skorsten eller ett spisrör. Du kan placera ett dubbelväggigt skorstensrör på detta med ett anslutningsstycke.

  Kanaler av hög kvalitet

  Våra skorstensrör produceras i Italien, landet för spisindustrin. Det ställs därför höga krav på kvaliteten på skorstenen och andra komponenter. Delarna är gjorda av korrosionsbeständigt rostfritt stål 316L och innehåller det obligatoriska kvalitetsmärket T600, EN1856-1.

  Dubbel väggkanalgaranti

  Genom att använda material med hög kvalité och en noggrann process av produktionen kan vi garantera den höga kvaliteten på våra dubbelväggiga skorstensrör.

 • MODULSKORSTEN 250mm...

  Skorsten typgodkänd!  Ø250-300 mm

  Dubbelväggigt rökrör i rostfritt stål 250 mm

  Ett dubbelväggsrör i rostfritt stål 250 mm används ofta för en öppen spis eller industriugn för att säkerställa att få ut röken på ett säkert sätt. Enligt boverket är man skyldig att använda en dubbelväggig rökkanal så snart rökkanalen passerar genom ett tak eller en fasad.

  Kanaler av hög kvalitet

  Den dubbelväggiga skorstenen är gjord av hög kvalité och korrosionsbeständigt rostfritt stål 316L och har det obligatoriska kvalitetsmärket T600, EN1856-1. Kvalitetsmärket är enligt boverket obligatorisktDetta kvalitetsmärke innebär att den dubbelväggiga skorstenen ska kunna klara en temperatur på 600 ° och en topptemperatur på 1000 ° i minst 30 minuter.

  Dubbel väggkanalgaranti

  Genom att använda material av hög kvalité och en noggrann process av produktionen kan vi garantera rökkanaler av hög kvalité.

 • MODULSKORSTEN 300mm...

  Skorsten typgodkänd!  Ø300-350 mm

  Dubbelväggsrör i rostfritt stål 300 mm

  En dubbelväggig modulskorsten 300 mm i rostfritt stål används ofta som en kanal för en öppen eld eller industriugn. Enligt boverket är det obligatoriskt för att säkerställa brandsäkerheten att installera en dubbelväggig skorsten när din skorsten går genom taket eller fasaden.

  Kanaler av hög kvalitet

  Eftersom det är viktigt att rökkanalerna uppfyller de högst ställda kraven, är våra dubbelväggiga skorstenar tillverkade av högkvalitativt och korrosionsbeständigt rostfritt stål 316L. Våra dubbla väggkanaler är också försedda med det obligatoriska kvalitetsmärket T600, EN1856-1. En dubbelväggskanal med detta kvalitetsmärke tål en temperatur på 600 ° grader i minst 30 minuter med en topptemperatur på 1000 ° grader.

  Dubbel väggkanalgaranti

  Genom att använda högkvalitativa material och en noggrann tillverkningsprocess kan vi garantera dig högkvalitativa dubbelväggiga skorstensrör. Det är därför vi kan ge 10 års tillverkargaranti (förutsatt att installationen har utförts enligt instruktionerna).

 • MODULSKORSTEN mm...

  Dubbelväggsrör i rostfritt stål 350 mm

  De dubbelväggiga skorstenarna är gjorda av hög kvalité och korrosionsbeständigt rostfritt stål. Denna 350 mm dubbla väggkanal i rostfritt stål används i stor utsträckning som en kanal för öppen eld eller industriugn.

  Du behöver en dubbelväggig rökkanal om rökkanalen sträcker sig utanför rummet där kaminen finns vilket oftast är pannrummet. Med andra ord, om rökröret passerar genom en fasad eller tak, är du enligt boverket skyldig att använda ett dubbelväggigt rökrör. I motsats till en enkelväggig eller tjockväggig skorsten är dubbelväggiga skorstenar extra brandskydd och kan därför placeras utom synhåll.

  Kanaler av hög kvalitet

  Våra dubbelväggiga skorstensrör är produkter från Italien av hög kvalitet. Italien är kaminindustrins land! Det ställs därför höga krav på produktion av rökgaskanaler och andra komponenter. Rökgasutloppet är tillverkat av rostfritt stål 316L och är försett med det obligatoriska kvalitetsmärket T600, EN1856-1, vilket är obligatoriskt enligt boverket. Detta kvalitetsmärke innebär att den dubbelväggiga skorstenen ska kunna motstå en temperatur på 600 ° grader och en topptemperatur på 1000 ° grader i minst 30 minuter.

  Dubbel väggkanalgaranti

  Tack vare en noggrann process av produkterna och användningen av högkvalitativa material kan vi garantera hög kvalitet på våra högkvalitativa dubbelväggiga skorstensrör.

per sida
Visar 1 - 30 av 460 artiklar
Visar 1 - 30 av 460 artiklar