MODULSKORSTEN ISOLERAD Ø80mm

Informatie

MODULSKORSTEN ISOLERAD Ø80mm

Specifikationer:

Innerdiameter: 80mm

Ytterdiameter: 130mm

Dubbelisolerade rökrör i rostfritt stål Ø80mm

Dessa dubbelisolerade väggkanaler i rostfritt stål Ø80mm används ofta som rökkanal för pelletskaminer. I samband med brandsäkerheten är det enligt boverket obligatoriskt att använda ett dubbelisolerat rökrör om skorstenen sträcker sig utanför...

Specifikationer:

Innerdiameter: 80mm

Ytterdiameter: 130mm

Dubbelisolerade rökrör i rostfritt stål Ø80mm

Dessa dubbelisolerade väggkanaler i rostfritt stål Ø80mm används ofta som rökkanal för pelletskaminer. I samband med brandsäkerheten är det enligt boverket obligatoriskt att använda ett dubbelisolerat rökrör om skorstenen sträcker sig utanför det utrymme där kaminen är placerad, oftast pannrummet. Man behöver alltså en dubbelisolerad rökkanal när rökkanalen går genom en fasad eller ett tak. Dubbelisolerade rökrör kan placeras utom synhåll, i motsats till en enkelisolerad kanal eller tjockväggig rökrör.

Kanaler av hög kvalitet

Våra högkvalitativa skorstensrör kommer från Italien där det ställs höga krav på produktion och kvalitet på kaminer, skorstensrör och andra delar. Rökrören är tillverkade av högkvalitativt och korrosionsbeständigt rostfritt stål 316L och är kvalitetsmärkt. Detta innebär att den dubbelisolerade skorstenen ska kunna motstå en temperatur på 600°C och en topptemperatur på 1000°C i minst 30 minuter.

Dubbelisoleringsgaranti

De dubbelisolerade skorstenarna är endast tillverkade av kvalitetsmaterial. Detta gör att vi kan garantera dig hög kvalitet och vi erbjuder 10 års tillverkargaranti (förutsatt att installationen har utförts enligt instruktionerna).

Mer

MODULSKORSTEN ISOLERAD Ø80mm Det finns 62 produkter.

Underkategorier

per sida
Visar 1 - 30 av 62 artiklar
Visar 1 - 30 av 62 artiklar