MODULSKORSTEN ISOLERAD Ø300mm

Informatie

MODULSKORSTEN ISOLERAD Ø300mm

Specifikationer:

Innerdiameter: 300mm

Ytterdiameter: 350mm

Dubbelisolerade rökrör i rostfritt stål Ø300mm

Dessa dubbelisolerade rökrör Ø300mm i rostfritt stål används ofta som en kanal för en öppen eld eller industriugn. Enligt boverket är det obligatoriskt för att säkerställa brandsäkerheten att installera dubbelisolerade kanaler när din sko...

Specifikationer:

Innerdiameter: 300mm

Ytterdiameter: 350mm

Dubbelisolerade rökrör i rostfritt stål Ø300mm

Dessa dubbelisolerade rökrör Ø300mm i rostfritt stål används ofta som en kanal för en öppen eld eller industriugn. Enligt boverket är det obligatoriskt för att säkerställa brandsäkerheten att installera dubbelisolerade kanaler när din skorsten går genom taket eller fasaden.

Kanaler av hög kvalitet

Eftersom det är viktigt att rökkanalerna uppfyller de högst ställda kraven, är våra dubbelisolerade modulskorstenar tillverkade av högkvalitativt och korrosionsbeständigt rostfritt stål 316L. Våra dubbelisolerade väggkanaler är också försedda med det obligatoriska kvalitetsmärket T600, EN1856-1. En dubbelisolerad kanal med detta kvalitetsmärke tål en temperatur på 600°C i minst 30 minuter med en topptemperatur på 1000°C.

Dubbelisoleringsgaranti

Genom att använda högkvalitativa material och en noggrann tillverkningsprocess kan vi garantera dig högkvalitativa dubbelisolerade skorstensrör. Det är därför vi kan ge 10 års tillverkargaranti (förutsatt att installationen har utförts enligt instruktionerna).

Mer

MODULSKORSTEN ISOLERAD Ø300mm Det finns 26 produkter.

Underkategorier

Visar 1 - 26 av 26 artiklar
Visar 1 - 26 av 26 artiklar