MODULSKORSTEN ISOLERAD Ø200mm

Informatie

MODULSKORSTEN ISOLERAD Ø200mm

Specifikationer:

Innerdiameter: 200mm

Ytterdiameter: 250mm

Dubbelisolerade rökrör i rostfritt stål Ø200mm

Enligt boverket ska det användas en dubbelisolerad rökkanal så snart rökkanalen passerar genom en fasad eller ett tak. En dubbelisolerad kanal kan placeras säkert utom synhåll (i väggen eller i taket). För pannrummet kan du använda en enkel...

Specifikationer:

Innerdiameter: 200mm

Ytterdiameter: 250mm

Dubbelisolerade rökrör i rostfritt stål Ø200mm

Enligt boverket ska det användas en dubbelisolerad rökkanal så snart rökkanalen passerar genom en fasad eller ett tak. En dubbelisolerad kanal kan placeras säkert utom synhåll (i väggen eller i taket). För pannrummet kan du använda en enkelisolerad kanal eller ett kaminrör. Du kan ansluta ett dubbelisolerat skorstensrör till det enkelisolerade rökröret med ett anslutningsstycke.

Kanaler av hög kvalitet

Våra skorstensrör produceras i Italien. Det ställs höga krav på kvaliteten på  skorstensrören och de andra komponenterna. Delarna är gjorda av korrosionsbeständigt rostfritt stål 316L och innehåller det obligatoriska kvalitetsmärket T600, EN1856-1.

Dubbelisoleringsgaranti

Genom att använda material med hög kvalité och en noggrann process av produktionen kan vi garantera den höga kvaliteten på våra dubbelisolerade skorstensrör. Detta gör att vi kan garantera dig hög kvalitet och erbjuder 10 års tillverkningsgaranti (förutsatt att installationen har utförts enligt instruktionerna).

Mer

MODULSKORSTEN ISOLERAD Ø200mm  Det finns 53 produkter.

Underkategorier

per sida
Visar 1 - 30 av 53 artiklar
Visar 1 - 30 av 53 artiklar