MODULSKORSTEN ISOLERAD Ø180mm

Informatie

MODULSKORSTEN ISOLERAD Ø180mm

Specifikationer:

Innerdiameter: 180mm

Ytterdiameter: 230mm

Dubbelisolerade rökrör i rostfritt stål Ø180mm

Alla våra dubbelisolerade skorstensrör är tillverkade av korrosionsbeständigt rostfritt stål 316L och har kvalitetsmärket TÜV (CE). Enligt boverket är det obligatoriskt att använda en dubbelisolerad rökkanal så snart rökkanalen passerar gen...

Specifikationer:

Innerdiameter: 180mm

Ytterdiameter: 230mm

Dubbelisolerade rökrör i rostfritt stål Ø180mm

Alla våra dubbelisolerade skorstensrör är tillverkade av korrosionsbeständigt rostfritt stål 316L och har kvalitetsmärket TÜV (CE). Enligt boverket är det obligatoriskt att använda en dubbelisolerad rökkanal så snart rökkanalen passerar genom en fasad eller ett tak. En dubbelisolerad rökkanal kan med säkerhet placeras utom synhåll (i tak eller vägg). Du kan använda ett enkelisolerat rökrör eller kaminrör i pannrummet. Med ett anslutningsstycke kan du ansluta den dubbelisolerade delen till den enkelisolerade.

Kanaler av hög kvalitet

Våra kvalitetsprodukter produceras i Italien. Vi sätter höga krav på produktionen av rökgaskanaler och andra komponenter. Alla dubbelisolerade kanaler är därför försedda med den obligatoriska kvalitetsmärket T600, EN1856-1 och TÜV (CE).

Dubbelisoleringsgaranti

Den höga standarden på tillverkningen gör att vi erbjuder 10 års tillverkargaranti på dubbelisolerade skorstensrör (förutsatt att installationen har utförts enligt instruktionerna).

Mer

MODULSKORSTEN ISOLERAD Ø180mm  Det finns 69 produkter.

Underkategorier

per sida
Visar 1 - 30 av 69 artiklar
Visar 1 - 30 av 69 artiklar