MODULSKORSTEN ISOLERAD Ø150mm

Informatie

MODULSKORSTEN ISOLERAD Ø150mm

Specifikationer:

Innerdiameter: 150mm

Ytterdiameter: 200mm

Dubbelisolerade rökrör i rostfritt stål Ø150mm

Enligt boverket är det obligatoriskt att använda ett dubbelisolerat rökrör när rökkanalen går genom tak eller fasad. Detta för att säkerställa brandsäkerhetenEn dubbelisolerad rökkanal är brandsäker och kan därför också placeras utom synh...

Specifikationer:

Innerdiameter: 150mm

Ytterdiameter: 200mm

Dubbelisolerade rökrör i rostfritt stål Ø150mm

Enligt boverket är det obligatoriskt att använda ett dubbelisolerat rökrör när rökkanalen går genom tak eller fasad. Detta för att säkerställa brandsäkerhetenEn dubbelisolerad rökkanal är brandsäker och kan därför också placeras utom synhåll (i väggen eller i taket). För pannrummet, från kamin till tak, räcker det med en enkelisolerad kanal vägg eller ett kaminrör.

Kanaler av hög kvalitet

Alla våra dubbelisolerade kanaler är tillverkade av rostfritt stål. Rökrören är försedda med alla obligatoriska kvalitetsmärken, inklusive: T600, EN1856-1, vilket innebär att de har genomgått omfattande tester för säkerhetenKvalitetsmärket T600 innebär att det dubbelisolerade rökröret klarar en temperatur på 600°C och en topptemperatur på 1000°C i minst 30 minuter.

Dubbelisoleringsgaranti

Genom att använda material av hög kvalitet och en noggrann process av produktionen kan vi garantera högkvalitativa rökkanaler. Detta gör att vi erbjuder 10 års tillverkningsgaranti (förutsatt att installationen har utförts enligt instruktionerna).

Mer

MODULSKORSTEN ISOLERAD Ø150mm  Det finns 72 produkter.

Underkategorier

per sida
Visar 1 - 30 av 72 artiklar
Visar 1 - 30 av 72 artiklar