MODULSKORSTEN ISOLERAD Ø140mm

Informatie

MODULSKORSTEN ISOLERAD Ø140mm

Specifikationer:

Innerdiameter: 140mm

Ytterdiameter: 190mm

Dubbelisolerade rökrör i rostfritt stål Ø140mm

Med dubbelisolerade rökrör i rostfritt stål kan du med säkerhet föra rök från din vedkamin, öppna spis eller kolkamin utomhus. Enligt boverket är du skyldig att använda en dubbelisolerad skorsten om den ska gå genom taket eller fasaden för ...

Specifikationer:

Innerdiameter: 140mm

Ytterdiameter: 190mm

Dubbelisolerade rökrör i rostfritt stål Ø140mm

Med dubbelisolerade rökrör i rostfritt stål kan du med säkerhet föra rök från din vedkamin, öppna spis eller kolkamin utomhus. Enligt boverket är du skyldig att använda en dubbelisolerad skorsten om den ska gå genom taket eller fasaden för att säkerställa brandsäkerheten. Från kamin till tak eller vägg kan du använda en enkelisolerad kanal eller ett kaminrör. Med ett anslutningsstycke kan du ansluta den dubbelisolerade kanalen till den enkelisolerade.

Kanaler av hög kvalitet

Vi har höga kvalitetsstandarder för produktionen av dubbelisolerade skorstensrörAlla våra skorstensrör är tillverkade av korrosionsbeständigt rostfritt stål 316L. De dubbelisolerade kanalerna vi säljer har också det obligatoriska kvalitetsmärket T600, EN1856-1. Detta innebär att de klarar en temperatur på 600°C och en topptemperatur på 1000°C i minst 30 minuter.

Dubbelisoleringsgaranti

Våra produkter är gjorda av högkvalitativa material och uppfyller kvalitetskraven. Detta gör att vi kan garantera dig hög kvalitet och vi erbjuder 10 års tillverkningsgaranti (förutsatt att installationen har utförts enligt instruktionerna).

Mer

MODULSKORSTEN ISOLERAD Ø140mm Det finns 54 produkter.

per sida
Visar 1 - 30 av 54 artiklar
Visar 1 - 30 av 54 artiklar