MODULSKORSTEN ISOLERAD Ø130mm

Informatie

MODULSKORSTEN ISOLERAD Ø130mm

Specifikationer:

Innerdiameter: 130mm

Ytterdiameter: 180mm

Dubbelisolerade rökrör i rostfritt stål Ø130mm

Dessa dubbelisolerade rökrör kommer att behövas om skorstenen sträcker sig utanför det utrymme där kaminen är placerad, oftast pannrummetOm du vill ansluta kaminen i ditt vardagsrum och rökkanalen går genom en fasad eller ett tak ska även...

Specifikationer:

Innerdiameter: 130mm

Ytterdiameter: 180mm

Dubbelisolerade rökrör i rostfritt stål Ø130mm

Dessa dubbelisolerade rökrör kommer att behövas om skorstenen sträcker sig utanför det utrymme där kaminen är placerad, oftast pannrummetOm du vill ansluta kaminen i ditt vardagsrum och rökkanalen går genom en fasad eller ett tak ska även dessa användas. Dubbelisolerade kanaler är extra brandsäkra. I pannrummet räcker det med ett enkelisolerat rökrör eller ett kaminrör, då ansluts den dubbelisolerade kanalen till den enkelisolerade med hjälp av ett anslutningsstycke.

Kanaler av hög kvalitet

Rökkanaler i vårt sortiment är tillverkade av hög kvalitet och korrosionsbeständigt rostfritt stål. De dubbelisolerade väggkanaler som finns tillverkas i Italien och har det obligatoriska kvalitetsmärket T600. Detta innebär att den klarar en temperatur på 600°C och en topptemperatur på 1000°C i minst 30 minuter.

Dubbelisoleringsgaranti

Genom att använda högkvalitativa material och en grundlig produktionsprocess kan vi garantera den höga kvaliteten på våra dubbelisolerade skorstensrör. Detta leder till att vi tillhandahåller 10 års garanti på våra rökrör (förutsatt att installationen har utförts enligt instruktionerna).

Mer

MODULSKORSTEN ISOLERAD Ø130mm Det finns 66 produkter.

Underkategorier

per sida
Visar 1 - 30 av 66 artiklar
Visar 1 - 30 av 66 artiklar