MODULSKORSTEN ISOLERAD Ø120mm

Informatie

MODULSKORSTEN ISOLERAD Ø120mm

Specifikationer: 

Innerdiameter: 120mm

Ytterdiameter: 170mm

Dubbelisolerade rökrör i rostfritt stål Ø120mm

Använd en enkelisolerad rökkanal eller kaminrör från kaminen till taket eller väggen i pannrummet. Utanför pannrummet behövs dessa dubbelisolerade rökrör. Om rökkanalen kommer att gå genom en fasad eller ett tak används även då dessa kanal...

Specifikationer: 

Innerdiameter: 120mm

Ytterdiameter: 170mm

Dubbelisolerade rökrör i rostfritt stål Ø120mm

Använd en enkelisolerad rökkanal eller kaminrör från kaminen till taket eller väggen i pannrummet. Utanför pannrummet behövs dessa dubbelisolerade rökrör. Om rökkanalen kommer att gå genom en fasad eller ett tak används även då dessa kanaler. Detta är mycket viktigt i samband med brandsäkerhet och är obligatoriskt enligt boverket.

Kanaler av hög kvalitet

Alla våra dubbelisolerade skorstensrör är kvalitetsprodukter från Italien och uppfyller de högsta kvalitetskraven från boverket. Rökrören är tillverkade av högkvalitativt och korrosionsbeständigt rostfritt stål 316L. Dessutom har våra dubbelisolerade produkter de obligatoriska kvalitetsmärkena: T600 och EN1856-1, vilket innebär att de klarar en temperatur på 600°C och en topptemperatur på 1000°C i minst 30 minuter.

Dubbelisoleringsgaranti

Tack vare en noggrann produktionsprocess och användningen av material av högsta kvalité kan vi garantera dig hög standard. Därför tillhandahåller vi 10 års tillverkargaranti på våra dubbelisolerade skorstensrör (förutsatt att installationen har utförts enligt instruktionerna).

Mer

MODULSKORSTEN ISOLERAD Ø120mm  Det finns 49 produkter.

per sida
Visar 1 - 30 av 49 artiklar
Visar 1 - 30 av 49 artiklar