MODULSKORSTEN ISOLERAD Ø100mm

Informatie

MODULSKORSTEN ISOLERAD Ø100mm

Specifikationer:

Innerdiameter: 100mm

Ytterdiameter: 150mm

Dubbelisolerade rökrör i rostfritt stål Ø100mm

Dessa dubbelisolerade väggkanaler i rostfritt stål Ø100mm används ofta som rökkanal för pelletskaminer. Enligt boverket är man skyldig att använda en dubbelisolerad rökkanal när det går genom en fasad eller ett tak. Dessa rökkanaler är isole...

Specifikationer:

Innerdiameter: 100mm

Ytterdiameter: 150mm

Dubbelisolerade rökrör i rostfritt stål Ø100mm

Dessa dubbelisolerade väggkanaler i rostfritt stål Ø100mm används ofta som rökkanal för pelletskaminer. Enligt boverket är man skyldig att använda en dubbelisolerad rökkanal när det går genom en fasad eller ett tak. Dessa rökkanaler är isolerade vilket medför att de är extra brandsäkra. Man kan därför med säkerhet placera en dubbelisolerad kanal utom synhåll, antingen i väggen eller taket. I ditt vardagsrum kan du använda en enkelisolerad modulskorsten eller ett kaminrör. Du kan ansluta den dubbelisolerade kanalen till den enkelisolerade kanalen med ett anslutningsstycke.

Om du ska komma igång med att ansluta ett dubbelisolerat rökrör själv, bör ett anslutningsstycke från enkelisolerat till dubbelisolerat (EW-DW) eller flexibelt till dubbelisolerat (FLEX-DW) verkligen finnas till hands.

Kanaler av hög kvalitet

Våra rökkanaler är kvalitetsprodukter från Italien och uppfyller de högsta kvalitetskraven. Rökrören är tillverkade av hög kvalitet och korrosionsbeständigt rostfritt stål och har det obligatoriska T600, EN1856-1 kvalitetsmärket. Kvalitetsmärket T600 visar att den dubbelisolerade skorstenen klarar en temperatur på 600°C och en topptemperatur på 1000°C i minst 30 minuter.

Dubbelisoleringsgaranti

De dubbelisolerade skorstenarna är endast tillverkade av kvalitetsmaterial. Detta gör att vi kan garantera dig hög kvalitet och vi erbjuder 10 års tillverkargaranti (förutsatt att installationen har utförts enligt instruktionerna).

Mer

MODULSKORSTEN ISOLERAD Ø100mm Det finns 66 produkter.

Underkategorier

per sida
Visar 1 - 30 av 66 artiklar
Visar 1 - 30 av 66 artiklar