MODULSKORSTEN ISOLERAD 200mm

Informatie

MODULSKORSTEN ISOLERAD 200mm

Specifikationer:

Innerdiameter: 200mm

Ytterdiameter: 250mm

Isolerade rökrör i rostfritt stål 200mm

Enligt boverket ska det användas en isolerad rökkanal så snart rökkanalen passerar genom en fasad eller ett tak. En isolerad kanal kan placeras säkert utom synhåll (i väggen eller i taket). För pannrummet kan du använda en oisolerad kanal eller et...

Specifikationer:

Innerdiameter: 200mm

Ytterdiameter: 250mm

Isolerade rökrör i rostfritt stål 200mm

Enligt boverket ska det användas en isolerad rökkanal så snart rökkanalen passerar genom en fasad eller ett tak. En isolerad kanal kan placeras säkert utom synhåll (i väggen eller i taket). För pannrummet kan du använda en oisolerad kanal eller ett kaminrör. Du kan ansluta ett isolerat skorstensrör till det oisolerade rökröret med ett anslutningsstycke.

Kanaler av hög kvalitet

Våra skorstensrör produceras i Italien. Det ställs höga krav på kvaliteten på skorstensrören och de andra komponenterna. Delarna är gjorda av korrosionsbeständigt rostfritt stål 316L och innehåller det obligatoriska kvalitetsmärket T600, EN1856-1.

Isoleringsgaranti

Genom att använda material med hög kvalité och en noggrann process av produktionen kan vi garantera den höga kvaliteten på våra isolerade skorstensrör. Detta gör att vi kan garantera dig hög kvalitet och erbjuder 10 års tillverkningsgaranti (förutsatt att installationen har utförts enligt instruktionerna).

Mer

MODULSKORSTEN ISOLERAD 200mm  Det finns 68 produkter.

Underkategorier

per sida
Visar 1 - 30 av 68 artiklar
Visar 1 - 30 av 68 artiklar