MODULSKORSTEN ISOLERAD 180mm

Informatie

MODULSKORSTEN ISOLERAD 180mm

Specifikationer:

Innerdiameter: 180mm

Ytterdiameter: 230mm

Isolerade rökrör i rostfritt stål 180mm

Alla våra isolerade skorstensrör är tillverkade av korrosionsbeständigt rostfritt stål 316L och har kvalitetsmärket TÜV (CE). Enligt boverket är det obligatoriskt att använda en isolerad rökkanal så snart rökkanalen passerar genom en fasad eller e...

Specifikationer:

Innerdiameter: 180mm

Ytterdiameter: 230mm

Isolerade rökrör i rostfritt stål 180mm

Alla våra isolerade skorstensrör är tillverkade av korrosionsbeständigt rostfritt stål 316L och har kvalitetsmärket TÜV (CE). Enligt boverket är det obligatoriskt att använda en isolerad rökkanal så snart rökkanalen passerar genom en fasad eller ett tak. En isolerad rökkanal kan med säkerhet placeras utom synhåll (i tak eller vägg). Du kan använda ett oisolerat rökrör eller kaminrör i pannrummet. Med ett anslutningsstycke kan du ansluta den isolerade delen till den oisolerade.

Kanaler av hög kvalitet

Våra kvalitetsprodukter produceras i Italien. Vi sätter höga krav på produktionen av rökgaskanaler och andra komponenter. Alla isolerade kanaler är därför försedda med den obligatoriska kvalitetsmärket T600, EN1856-1 och TÜV (CE).

Isoleringsgaranti

Den höga standarden på tillverkningen gör att vi erbjuder 10 års tillverkargaranti på isolerade skorstensrör (förutsatt att installationen har utförts enligt instruktionerna).

Mer

MODULSKORSTEN ISOLERAD 180mm  Det finns 71 produkter.

Underkategorier

  • Raka rör, diam. 180-...

    Här finns raka rör med en innerdiameter på 180mm och en ytterdiameter på 230mm i olika längder.

  • Skorstensböjar, diam....

    Här finns skorstensböjar med en innerdiameter på 180mm och en ytterdiameter på 230mm i 15-90° böjning.

per sida
Visar 1 - 30 av 71 artiklar
Visar 1 - 30 av 71 artiklar