MODULSKORSTEN 80mm isolerad

Informatie

MODULSKORSTEN 80mm isolerad

Skorsten typgodkänd!  Ø80-130 mm

Dubbelväggigt rökrör i rostfritt stål 80 mm

Denna dubbla väggkanal i rostfritt stål 80 mm används ofta som rökkanal för pelletsspisen och potten. I samband med brandsäkerhet är det enligt boverket obligatoriskt att använda ett dubbelväggigt rökrör om din skorsten sträcker sig utanför det utrymme där kaminen är pl...

Skorsten typgodkänd!  Ø80-130 mm

Dubbelväggigt rökrör i rostfritt stål 80 mm

Denna dubbla väggkanal i rostfritt stål 80 mm används ofta som rökkanal för pelletsspisen och potten. I samband med brandsäkerhet är det enligt boverket obligatoriskt att använda ett dubbelväggigt rökrör om din skorsten sträcker sig utanför det utrymme där kaminen är placerad oftast pannrummet. Man behöver alltså en dubbelväggig rökkanal när rökkanalen går genom en fasad eller ett tak. Dubbelväggiga rökrör är isolerade och kan därför också placeras utom synhåll, i motsats till en enväggig eller tjockväggig rökrör.

Kanaler av hög kvalitet

Våra högkvalitativa skorstensrör kommer från Italien där det ställs höga krav på produktion och kvalitet på kaminer, skorstensrör och andra delar. Rökrören är tillverkade av högkvalitativt och korrosionsbeständigt rostfritt stål 316L och är kvalitetsmärkt. Detta innebär att den dubbelväggiga skorstenen ska kunna motstå en temperatur på 600 ° grader och en topptemperatur på 1000 ° grader i minst 30 minuter.

Dubbel väggkanalgaranti

De dubbelväggiga skorstenarna är endast tillverkade av kvalitetsmaterial. Detta gör att vi kan garantera dig hög kvalitet och vi erbjuder 10 års tillverkargaranti på ditt 160 mm dubbelväggiga rökrör (förutsatt att installationen har utförts enligt instruktionerna).

Mer

MODULSKORSTEN 80mm isolerad Det finns 57 produkter.

Underkategorier

per sida
Visar 1 - 30 av 57 artiklar
Visar 1 - 30 av 57 artiklar