MODULSKORSTEN 200mm isolerad

Informatie

MODULSKORSTEN 200mm isolerad

Skorsten typgodkänd!  Ø200-250 mm

Rostfritt stål dubbelväggigt rökrör 200 mm

Enligt boverket ska du använda en dubbelväggig rökkanal så snart rökröret passerar genom en fasad eller ett tak. En dubbelväggskanal är extra isolerad och kan därför placeras säkert utom synhåll (i väggen eller i taket). För pannrummet kan du använda en enväggig skors...

Skorsten typgodkänd!  Ø200-250 mm

Rostfritt stål dubbelväggigt rökrör 200 mm

Enligt boverket ska du använda en dubbelväggig rökkanal så snart rökröret passerar genom en fasad eller ett tak. En dubbelväggskanal är extra isolerad och kan därför placeras säkert utom synhåll (i väggen eller i taket). För pannrummet kan du använda en enväggig skorsten eller ett spisrör. Du kan placera ett dubbelväggigt skorstensrör på detta med ett anslutningsstycke.

Kanaler av hög kvalitet

Våra skorstensrör produceras i Italien, landet för spisindustrin. Det ställs därför höga krav på kvaliteten på skorstenen och andra komponenter. Delarna är gjorda av korrosionsbeständigt rostfritt stål 316L och innehåller det obligatoriska kvalitetsmärket T600, EN1856-1.

Dubbel väggkanalgaranti

Genom att använda material med hög kvalité och en noggrann process av produktionen kan vi garantera den höga kvaliteten på våra dubbelväggiga skorstensrör.

Mer

MODULSKORSTEN 200mm isolerad Det finns 60 produkter.

Underkategorier

per sida
Visar 1 - 30 av 60 artiklar
Visar 1 - 30 av 60 artiklar