MODULSKORSTEN 150mm isolerad

Informatie

MODULSKORSTEN 150mm isolerad

Skorsten typgodkänd!  Ø150-200 mm

Dubbelväggsrör i rostfritt stål 150 mm

Enligt boverket är det obligatoriskt att använda ett dubbelväggigt rostfritt stålrörsrör när rökkanalen går genom taket eller fasaden. Detta för att säkerställa brandsäkerhetenEn dubbelväggig rökkanal är brandsäker och kan därför också placeras utom synhåll (i väggen el...

Skorsten typgodkänd!  Ø150-200 mm

Dubbelväggsrör i rostfritt stål 150 mm

Enligt boverket är det obligatoriskt att använda ett dubbelväggigt rostfritt stålrörsrör när rökkanalen går genom taket eller fasaden. Detta för att säkerställa brandsäkerhetenEn dubbelväggig rökkanal är brandsäker och kan därför också placeras utom synhåll (i väggen eller i taket). För pannrummet, från spis till tak, räcker det med en vägg eller en spisrör.

Kanaler av hög kvalitet

Alla våra dubbelväggiga kanaler är gjorda av rostfritt stål. Rökrören är försedda med alla obligatoriska kvalitetsmärken, inklusive: T600, EN1856-1, vilket innebär att dessa har genomgått omfattande tester för säkerhetenKvalitetsmärket T600 innebär att den dubbelväggiga skorstenen klarar en temperatur på 600 ° och en topptemperatur på 1000 ° i minst 30 minuter.

Dubbel väggkanalgaranti

Genom att använda material av hög kvalitet och en noggrann process av produktionen kan vi garantera högkvalitativa rökkanaler.

Mer

MODULSKORSTEN 150mm isolerad Det finns 82 produkter.

Underkategorier

per sida
Visar 1 - 30 av 82 artiklar
Visar 1 - 30 av 82 artiklar