MODULSKORSTEN 130mm isolerad

Informatie

MODULSKORSTEN 130mm isolerad

Skorsten typgodkänd!  Ø130-180 mm

Dubbelväggsrör i rostfritt stål, 130 mm

Du kommer att behöva en dubbelväggig modulskorsten om din skorsten sträcker sig utanför det utrymme där kaminen är placerad, oftast pannrummetOm du vill ansluta kaminen i ditt vardagsrum och rökkanalen går genom en fasad eller ett tak ska du använda ett dubbelväggigt r...

Skorsten typgodkänd!  Ø130-180 mm

Dubbelväggsrör i rostfritt stål, 130 mm

Du kommer att behöva en dubbelväggig modulskorsten om din skorsten sträcker sig utanför det utrymme där kaminen är placerad, oftast pannrummetOm du vill ansluta kaminen i ditt vardagsrum och rökkanalen går genom en fasad eller ett tak ska du använda ett dubbelväggigt rökrör. Dubbelväggiga kanaler är isolerade vilket innefattar att de också är extra brandsäkra. En enväggig skorsten eller ett spisrör är tillräckligt för pannrummet. Du ansluter den dubbelväggiga skorstenen till denna med en anslutningsdel.

Kanaler av hög kvalitet

De rökkanaler i vårt sortiment är tillverkade av hög kvalitet och korrosionsbeständigt rostfritt stål. De dubbla väggkanaler som finns tillverkas i Italien och har det obligatoriska kvalitetsmärket T600. Detta innebär att den dubbelväggiga skorstenen klarar en temperatur på 600 ° grader och en topptemperatur på 1000 ° grader i minst 30 minuter.

Dubbel väggkanalgaranti

Genom att använda högkvalitativa material och en grundlig produktionsprocess kan vi garantera den höga kvaliteten på våra dubbelväggiga skorstensrör.

Mer

MODULSKORSTEN 130mm isolerad Det finns 70 produkter.

Underkategorier

per sida
Visar 1 - 30 av 70 artiklar
Visar 1 - 30 av 70 artiklar