MODULSKORSTEN 120mm isolerad

Informatie

MODULSKORSTEN 120mm isolerad

Skorsten typgodkänd!  Ø120-170 mm

Dubbelväggigt rökrör i rostfritt stål 120 mm

Använd en enväggig rökkanal eller spisrör från kaminen till taket eller väggen i pannrummet. Utanför pannrummet behövs ett dubbelväggigt rökrör. Om rökkanalen kommer att gå genom en fasad eller ett tak används en dubbelväggig skorsten. Detta är mycket viktigt i samba...

Skorsten typgodkänd!  Ø120-170 mm

Dubbelväggigt rökrör i rostfritt stål 120 mm

Använd en enväggig rökkanal eller spisrör från kaminen till taket eller väggen i pannrummet. Utanför pannrummet behövs ett dubbelväggigt rökrör. Om rökkanalen kommer att gå genom en fasad eller ett tak används en dubbelväggig skorsten. Detta är mycket viktigt i samband med brandsäkerhet och är obligatoriskt enligt boverket.

Kanaler av hög kvalitet

Alla våra dubbelväggiga skorstensrör är kvalitetsprodukter från Italien och uppfyller de högsta kvalitetskraven från boverket. Rökrören är tillverkade av högkvalitativt och korrosionsbeständigt rostfritt stål 316L. Dessutom har våra delar de obligatoriska kvalitetsmärkena: T600 och EN1856-1, vilket innebär att den dubbelväggiga skorstenen klarar en temperatur på 600 ° och en topptemperatur på 1000 ° i minst 30 minuter.

Dubbel väggkanalgaranti

Tack vare en noggrann produktionsprocess och användningen av material av högsta kvalité kan vi garantera dig hög standard. Därför använder vi 10 års tillverkargaranti på våra dubbelväggiga skorstensrör (förutsatt att installationen har utförts enligt instruktionerna).

Mer

MODULSKORSTEN 120mm isolerad Det finns 55 produkter.

per sida
Visar 1 - 30 av 55 artiklar
Visar 1 - 30 av 55 artiklar