MODULSKORSTEN 100mm isolerad

Informatie

MODULSKORSTEN 100mm isolerad

Skorsten typgodkänd!  Ø100-150 mm 

Rostfritt stål dubbelväggsrör 100 mm

Enligt boverket är man skyldig att använda en dubbelväggig rökkanal när det går genom en fasad elller ett tak. Dessa dubbelsidiga rökkanaler är isolerade vilket medför att de är extra brandsäkra. Man kan därför med säkerhet placera en dubbelväggig kanal inom synhåll, antinge...

Skorsten typgodkänd!  Ø100-150 mm 

Rostfritt stål dubbelväggsrör 100 mm

Enligt boverket är man skyldig att använda en dubbelväggig rökkanal när det går genom en fasad elller ett tak. Dessa dubbelsidiga rökkanaler är isolerade vilket medför att de är extra brandsäkra. Man kan därför med säkerhet placera en dubbelväggig kanal inom synhåll, antingen i väggen eller taket. I ditt vardagsrum kan du använda en enväggig skorsten eller ett spisrör. Du kan ansluta den dubbla väggen till denna med ett anslutningsstycke.

Om du ska komma igång med att ansluta ett dubbelväggigt rökrör själv, bör ett anslutningsstycke från enkelväggigt till dubbelväggigt (EW-DW) eller flexibelt till dubbelväggigt (FLEX-DW) verkligen finnas till hands.

Kanaler av hög kvalitet

Våra rökkanaler är kvalitetsprodukter från Italien och uppfyller de högsta kvalitetskraven. Rökgångarna är tillverkade av hög kvalitet och korrosionsbeständigt rostfritt stål och har den obligatoriska T600, EN1856-1 kvalitetsmärke. Kvalitetsmärket T600 visar att den dubbelväggiga skorstenen klarar en temperatur på 600 ° och en topptemperatur på 1000 ° i minst 30 minuter.

Dubbel väggkanalgaranti

De dubbelväggiga skorstenarna är endast tillverkade av kvalitetsmaterial. Detta gör att vi kan garantera dig hög kvalitet och vi erbjuder 10 års tillverkargaranti på ditt 160 mm dubbelväggiga rökrör (förutsatt att installationen har utförts enligt instruktionerna).

Mer

MODULSKORSTEN 100mm isolerad Det finns 57 produkter.

Underkategorier

per sida
Visar 1 - 30 av 57 artiklar
Visar 1 - 30 av 57 artiklar