Kaminrör, Svart 2mm

Informatie

Kaminrör, Svart 2mm

TJOCKA RÖKRÖR I STÅL 2MM

Dessa rökrör med tjocka väggar i 2mm är av högkvalitativt stål och har en fin ytfinish. Rökrören har tjocka väggar och är därför lämpliga för braskaminer, kol och öppna spisar.  Rökrör i stål ska vara enkla att montera själv, och vid frågor eller funderingar angående installationen är ni alltid välkommna att kontakta oss...

TJOCKA RÖKRÖR I STÅL 2MM

Dessa rökrör med tjocka väggar i 2mm är av högkvalitativt stål och har en fin ytfinish. Rökrören har tjocka väggar och är därför lämpliga för braskaminer, kol och öppna spisar.  Rökrör i stål ska vara enkla att montera själv, och vid frågor eller funderingar angående installationen är ni alltid välkommna att kontakta oss för råd.

Robust kvalitetsstål för rökrör

Rökrören som vi säljer är en Italiensk produkt av hög kvalité. Inom Italien är kamin och värme industrin extremt stor, vilket också betyder att de sätter höga krav på produkterna, inklusive våra rökrör.

Användningsområde för tjocka rökrör i stål.

De tjocka rökrören används främst för att ansluta kaminen till rökkanalen eller skorstenen. Den kan kombineras med nästan alla typer av kaminer, och kan också användas i pannrummet. När rökröret möter taket eller väggen rekommenderas det att man istället använder isolerade skorstensrör. Den bör monteras precis som alla andra rökkanaler, med försmalningen/kilen neråt för att avrinning ska ske. Det är 10 års garanti (med förutsättningen att den installerats och monterats på korrekt vis). och de är TÜV (CE) märkta.

Rökrör i stål finns i färgen svart i storleken 120, 130, 140, 150, 180 och 200 i inre diameter. Om ni inte finner den storlek ni behöver på hemsidan, var vänligen kontakta oss. 

För frågor eller eventuella kommentarer om produkten, vänlingen kontakta oss via mejl eller telefon.

Mer

Kaminrör, Svart 2mm Det finns 141 produkter.

Underkategorier

per sida
Visar 1 - 30 av 141 artiklar
Visar 1 - 30 av 141 artiklar