KALCIUMSILIKATSKIVOR

Informatie

KALCIUMSILIKATSKIVOR

Våra kalciumsilikatskivor levereras i storlekarna 1000x500cm, en storlek som är enkel att hantera och finns tillgänglig i olika tjocklekar. Tack vare måtten och det höga isolervärdet kan man enkelt bygga en huv på en eldstad eller kaminrör med dessa skivor. Kalciumsilikatskivorna har fina ytor och är mycket lätta i vikten. Med hjälp av en vanlig...

Våra kalciumsilikatskivor levereras i storlekarna 1000x500cm, en storlek som är enkel att hantera och finns tillgänglig i olika tjocklekar. Tack vare måtten och det höga isolervärdet kan man enkelt bygga en huv på en eldstad eller kaminrör med dessa skivor. Kalciumsilikatskivorna har fina ytor och är mycket lätta i vikten. Med hjälp av en vanlig såg eller annat liknande verktyg kan du såga dessa skivor till önskad storlek. Därefteråt kan man fila, slipa, eller till och med måla skivorna till önskat utseende.  

Våra kalciumsilikatskivor tål temperaturer upp till 1000° grader Celsius och finns i färgen vit. 

Dessa skivor används främst till konstruktionen av tak/huv på en eldplats, och kan limmas ihop med eventuella andra delar. De kan också användas som värmetålande skydd för en dubbelsidig rökkanal.

Egenskaper av kalciumsilikatskivor: 

- Mycket högt isolervärde

- Väger lite

- Tål mycket höga temperaturer 

- Korrosionsbeständiga 

- Enkel att arbeta med

- Mycket hållbara och slitstarka

Mer

KALCIUMSILIKATSKIVOR Det finns 2 produkter.

Visar 1 - 2 av 2 artiklar
  • Snabbvy
    314,99 kr

    Kalciumsilikat är ett lättvikts, tryckfast och högtemperatur isoleringsmaterial, lämpad som bakisolerings material i murade och gjutna konstruktioner. Som självbärande skivor är materialet lämpat för olika bakisolerings applikationer i industriella ugnar, kanaler av olika slag, petrokemi- och cementindustrin. Materialet är lätt att bearbeta, såga och...

    314,99 kr
  • Kalciumsilikat är ett lättvikts-, tryckfast- och högtemperaturisoleringsmaterial, lämpad som bakisoleringsmaterial i murade och gjutna konstruktioner. Som självbärande skivor är materialet lämpat för olika bakisoleringsapplikationer i industriella ugnar, kanaler av olika slag, petrokemi- och cementindustrin. Materialet är lätt att bearbeta, såga och borra i.

    175,00 kr
Visar 1 - 2 av 2 artiklar