KALCIUMSILIKATSKIVOR

Informatie

KALCIUMSILIKATSKIVOR

Våra kalciumsilikatskivor levereras i storleken 500x500mm, en storlek som är enkel att hantera och finns tillgänglig i olika tjocklekar. Tack vare måtten och det höga isolervärdet kan man enkelt bygga en huv på en eldstad eller kaminrör med dessa skivor. Kalciumsilikatskivorna har fina ytor och är mycket lätta i vikten. Med hjälp av en vanlig så...

Våra kalciumsilikatskivor levereras i storleken 500x500mm, en storlek som är enkel att hantera och finns tillgänglig i olika tjocklekar. Tack vare måtten och det höga isolervärdet kan man enkelt bygga en huv på en eldstad eller kaminrör med dessa skivor. Kalciumsilikatskivorna har fina ytor och är mycket lätta i vikten. Med hjälp av en vanlig såg eller annat liknande verktyg kan du såga dessa skivor till önskad storlek. Därefter kan man fila, slipa, eller till och med måla skivorna till önskat utseende.  

Våra kalciumsilikatskivor tål temperaturer upp till 1000°C och finns i färgen vit. 

Dessa skivor används främst till konstruktionen av tak/huv på en eldplats, och kan limmas ihop med eventuella andra delar. De kan också användas som värmetåligt skydd för en dubbelisolerad rökkanal.

Egenskaper av kalciumsilikatskivor:

- Mycket högt isolervärde

- Väger lite

- Tål mycket höga temperaturer 

- Korrosionsbeständiga 

- Enkla att arbeta med

- Mycket hållbara och slitstarka

Mer

KALCIUMSILIKATSKIVOR Det finns 2 produkter.

Visar 1 - 2 av 2 artiklar
 • Snabbvy
  344,99 kr
  344,99 kr Moms inkl.
  275,99 kr Moms exkl.

  Kalciumsilikat är ett lättvikts-, tryckfast och högtemperatur isoleringsmaterial, lämpat som bakisolerings material i murade och gjutna konstruktioner. Som självbärande skivor är materialet lämpat för olika bakisoleringsapplikationer i industriella ugnar, kanaler av olika slag, petrokemi- och cementindustrin. Materialet är lätt att bearbeta, såga och...

  344,99 kr
  344,99 kr Moms inkl.
  275,99 kr Moms exkl.
 • Snabbvy
  214,99 kr
  214,99 kr Moms inkl.
  171,99 kr Moms exkl.

  Kalciumsilikat är ett lättvikts-, tryckfast- och högtemperaturisoleringsmaterial, lämpat som bakisoleringsmaterial i murade och gjutna konstruktioner. Som självbärande skivor är materialet lämpat för olika bakisoleringsapplikationer i industriella ugnar, kanaler av olika slag, petrokemi- och cementindustrin. Materialet är lätt att bearbeta, såga och borra i.

  214,99 kr
  214,99 kr Moms inkl.
  171,99 kr Moms exkl.
Visar 1 - 2 av 2 artiklar