KÖPEVILLKOR

De här Allmänna villkoren är tillämpliga på det köpeavtal som du som konsument sluter med JPS Trading AB org nr 5565990503, kallat kamintillbehor.se. Priserna är i sek och momsen är 25% för alla varor.

Om felaktigheter i pris och leveranstid eller andra omständigheter skulle uppstå, så förbehåller sig Kamintillbehor.se rätten att ändra detta i efterhand. Vid dessa tillfällen så kontaktar vi dig och informerar om detta. Du har i så fall din fulla rätt att antingen ändra eller annullera din beställning.

LEVERANS

Kamintillbehor.se använder följande fraktalternativ:

Paket med eller utan hemleverans; vårt mål är att vi ska försöka att hitta det billigaste fraktalternativet för våra kunder, detta medför att vi skickar med olika fraktbolag.

Den normala leveranstiden är 1–5 arbetsdagar från det att Kamintillbehor.se har bekräftat din beställning, avvikelse kan förekomma och vi kontaktar dig i så fall.

Försändelser som inte har hämtats ut inom 14 dagar återsänds till Kamintillbehor.se. Om detta händer debiteras kunden en avgift på 400kr plus ev. påminnelseavgift för kostnader som har uppstått av returhanteringen. Vid outlösta paket gäller inte ångerrätten. Detta gäller även hemleveranser som inte tas emot.

På grund av att vi skickar med olika fraktbolag kan tyvärr avvikelser ske i samband med hemleverans. Detta kan leda till att försändelsen hamnar hos ett ombud för uthämtning istället.

På grund av bräckligheten i våra tegelstenar/plattor är de väldigt sköra och tar lätt skada. Paket av detta slag blir därför skickat på egen risk och vi avsäger oss ansvaret om skador på stenarna skulle ske i samband med leverans.

ÅNGERRÄTT OCH RETUR

Reklamationsrätten är 3 år.

När du betalar med kredit- eller bankkort blir pengarna först reserverade tills varorna du beställt har blivit levererade. 

Du som konsument har alltid 14 dagars ångerrätt enligt distans- och hemförsäljningslagen. Ångerrätten gäller under förutsättning att varan kommer retur till oss i bra skick.

Ångerrätten gäller dock inte för specialbeställda mått av metervaror, som bland annat skorstenslangar. 

Returer måste sändas som företagspaket då vi inte har möjlighet att hämta ut de annars.

Returadressen är:

JPS trading AB

Norra Sanna 401

65591 Karlstad

Fraktkostnaderna för returer vid användning av ångerrätten är på egen bekostnad.

För att reklamera en felaktig eller defekt vara ber vi dig kontakta vår kundtjänst på info@kamintillbehor.se. Du får då en retursedel för att skicka tillbaka varan på vår bekostnad.

Om vi inte kan ersätta dig med en ny vara gör vi en återbetalning till dig när vi fått den defekta varan i retur. 

Vi kan tyvärr inte ersätta de kostnader som kan uppstå i samband med installation eller demontering av varor i samband med reklamation.